"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

 

Entréeën:  

Tartar vun der Tomate mat Pesto a gereechertem Burrata                                                                                                                  16,50€

Zweeërlee vun der Meloun mat reiher Ham                           16,50€

Zalot mat Scampis an Knuewleck                                          19,00€

Zalot mat hausgemaache Kéiskrocketten                              15,50€

           

Plat'en:                                                                                                        

Schwéngsmignion mat cremegem Purée, an engem salbeijus, dobäi Gémeis                                                                                   27,50€

Saumon, mat summerleschem Geméis, an « pommes grenailles »                                                                                                     26,50€

Zalot mat Scampis an Knuerwelek                                        26,50€

Klassesch Caesar Zalot                                                         24,50€

 

Dessert:

Parfait glacé mat praliné                                                        10,50€

Dame Blanche / Café glacé                                                     9,00€

« Moelleux au chocolat » mat Vanillsglace                            10,50€

 

Ee vegetaresche Plat / Kannerplat méiglech op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier