"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Ab dem 11.01. proposéiren mir iech eis nei Kaart

Entrée:  

Gratinéiert Ënnenzopp mat Croutons         11,50

Héngerbritt mat Nuddelen a Muerten         13,50

Toast Champignons                                    17,50

Gambas am Deeg mar "Grébiche-Zooss"  24,50€

 

Plat:

Wäinzoossiss mat Gromperepurée a Moschterzooss                          2 Stéck 22,50€                                                             3 Stéck 25,50€

Paschtéit mat Fritten an Zalot                                                    24,90€

Panéierte Cordon Bleu (Kallef) mat Champignon-Zooss, Fritten a Geméis mat Speck                                                                    29,00€

Filet vum Rand 250 grs (Zooss au Choix) mat Fritten a Geméis mat Speck                                                                                       35,00

"Côte à l'os" 900 grs (Zooss au Choix) mat Fritten a Geméis mat Speck fir 2 Persounen          (Reservéiren 48 Stonne am Viraus)        Präis pro Persoun                                                                     39,00€

Saumon op Polenta mat nativem Zitrounen-Ueleg                  30,00€          

Gambas mat Knuewelek (4 Stéck) mat Tagliatelle                   31,00

 

Dessert:

Moelleux au Chocolat mat Spekulatius-Glace                           12,50€

Brioche perdue mat karamelliséierten Äppel                             12,50€

Dame blanche                                                                            10,00€

Café glacé                                                                                    9,50€

Glace mat roude Friichten                                                          10,00€

 

Ee vegetaresche Plat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier