"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Entrée:  

Ënnenzopp mat Iwwerbake Brout                                  13,00€

« Rillettes de poisson » mat Kraider, mat engem Toast 17,00€

Kéis Krockette mat engem Bouquet Zalot                      16,50€

Plat:

Schwéngs Mignon mat Gromperepurée dobäi eng Thymian Jus                                                                                                28,50€

Cabillaud mat Polenta an engem Nativem Ueleg mat Chorizo                                                                                                    32,50€

Filet vum Rand 250 grs, mat enger Roudwäinzooss Fritte                                                                                                          35,00€

Wäinzoossiss mat Gromperepurée a Moschter-zooss                          2 Stéck 22,50€                                                             3 Stéck 25,50€

Paschtéit mat Fritten an Zalot                                                    24,90€

"Côte à l'os" 900 grs mat Béarnaise oder Kräiderbotter, Fritten a Geméis mat Speck fir 2 Persounen                                                  (Reservéiren 48 Stonne am Viraus)        Präis pro Persoun 39,00€  

Dessert:

Moelleux au Chocolat mat Vanills Glace                                    12,50€

Crème Brulée                                                                              9,50€

Dame blanche                                                                            10,00€

Café glacé                                                                                    9,50€

 

Ee vegetaresche Plat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier