"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Entrée:  

Mullen mat Nduja an klengem Geméis                                     16,50

Zalot mat knuspregem Poulet                                                   16,00€

Faarweg Tomaten mat Pesto an Burrata                                  18,50€

 

Plat:

Panéierten Cordon Bleu vum Kalef mat Champignonszooss   31,00€

Wäinzoossiss mat Gromperepurée a Moschter-zooss                          2 Stéck 22,50€                                                             3 Stéck 25,50€

Paschtéit mat Fritten an Zalot                                                    24,90€

Filet vum Rand 250 grs, mat enger bronger Rosmarin Zoos dobäi Muerten a Fritten                                                            35,00

"Côte à l'os" 900 grs mat Béarnaise oder Kräiderbotter, Fritten a Geméis mat Speck fir 2 Persounen                                                  (Reservéiren 48 Stonne am Viraus)        Präis pro Persoun 39,00€  

Dorade Sébaste mat engem Fenschel-Bisque Risotto             29,00€

Fish and Chips, (panéierte Cabillaud mat enger grébiche Zoos an Fritten)                                                                           30,00€ 

 

Dessert:

Moelleux au Chocolat mat Vanills Glace                                    12,50€

Dame blanche                                                                            10,00€

Café glacé                                                                                    9,50€

 

Ee vegetaresche Plat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier