"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Entrée:  

Fëschzopp                                                                               13,50

Schlécke mat Kraiderbotter           6 Stéck 13,50€ / 12 Stéck 19,50

Spargelen "à la flamande" mat Botter an hart gekachtem Ee,   dobäi gereecherten Saumon                                                        18,50€

 

Plat:

Schwéngs Mignon mat engem Thymian-jus, dobäi Gromperepurée a Spargele                                                                                 28,50€ 

Wäinzoossiss mat Gromperepurée a Moschter-zooss                          2 Stéck 22,50€                                                             3 Stéck 25,50€

Paschtéit mat Fritten an Zalot                                                    24,90€

Filet vum Rand 250 grs mat Béarnaise oder Kräiderbotter mat Fritten a Geméis mat Speck                                                              35,00

"Côte à l'os" 900 grs mat Béarnaise oder Kräiderbotter, Fritten a Geméis mat Speck fir 2 Persounen                                                  (Reservéiren 48 Stonne am Viraus)        Präis pro Persoun 39,00€  

"Thon mi-cuit, façon Tagliata", mat Ratatouille an klengen Gromperen                                                                         32,50€

Gebroodene Saumon, mat engem nativen Uerleg, dobäi Polenta a Spargele                                                                                 30,00€ 

 

Dessert:

Moelleux au Chocolat mat Schwarzer Sesam Glace                           12,50€

Dame blanche                                                                            10,00€

Café glacé                                                                                    9,50€

 

Ee vegetaresche Plat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier