"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Entrée:  

Gratinéiert Ënnenzopp mat Croutons         11,50

Schlécke mat Kraiderbotter           6 Stéck 13,50€ / 12 Stéck 19,50

Toast Champignons                                    17,50

Zweeerlee vum Saumon (saumon fumé an Rillete) mat Toast 17,50€

 

Plat:

Wäinzoossiss mat Gromperepurée a Moschter,zooss                          2 Stéck 22,50€                                                             3 Stéck 25,50€

Paschtéit mat Fritten an Zalot                                                    24,90€

Panéierte Cordon Bleu vum Poulet mat Compté, dabäi Champignon-Zooss, Fritten a Geméis mat Speck                                         27,50€

Filet vum Rand 250 grs (Zooss au Choix) mat Fritten a Geméis mat Speck                                                                                       35,00

"Côte à l'os" 900 grs (Zooss au Choix) mat Fritten a Geméis mat Speck fir 2 Persounen          (Reservéiren 48 Stonne am Viraus)        Präis pro Persoun                                                                     39,00€

Cabillaud "Skrei" op engem Risotto mat enger Gambas-Bisque Zooss                                                                                    30,00€     

Gambas mat Knuewelek (4 Stéck) mat Tagliatelle                   31,00

 

Dessert:

Moelleux au Chocolat mat Spekulatius-Glace                           12,50€

Brioche perdue mat karamelliséierten Äppel                             12,50€

Dame blanche                                                                            10,00€

Café glacé                                                                                    9,50€

Glace mat roude Friichten                                                          10,00€

 

Ee vegetaresche Plat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier