"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Entréeën:                                                                       

Kürbiszopp mat Nëss an enger Speckschlagsan                                                                      10,50€

Iwwerbacke Moulle mat Knueweleksbotter                                                                             13,50€

E Charcuteriesteller, mat allerlee Guddes vum Metzler                                                  16,00€

Plat'en:

Cabillaud an engem Kraider-Mandel Mantel, dobäi Gromperenpurée a Geméis         29,50€

Filet vun der Hirschkou mat engem Kürbisrisotto an enger Routwäinzooss             30,00€

Rëndfleesch vum Dag,                                                                                                      zum Dagespräis 

 Dessert:

« Parfait glacé » mat Spekuloos                                                                                                      10,50€

Dame Blanche                                                                                                                                             9,00€

« Moelleux au chocolat » mat Vanillsglace                                                                              10,50€

 Ee vegetaresche Plat oder ee Kannerplat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus