"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

Entrée:  

Spargelzopp                                                                              11,50

Salade Cesar                                                                            16,50€

Faarweg Tomaten mat Pesto an Burrata                                  18,50€

 

Plat:

Kalefs Backe mat enger Moschterzooss a frëschen Tagliatelle 37,50€

Wäinzoossiss mat Gromperepurée a Moschter-zooss                          2 Stéck 22,50€                                                             3 Stéck 25,50€

Paschtéit mat Fritten an Zalot                                                    24,90€

Filet vum Rand 250 grs, "facon Tagliata" mat Ratatouille Fritten                 35,00

"Côte à l'os" 900 grs mat Béarnaise oder Kräiderbotter, Fritten a Geméis mat Speck fir 2 Persounen                                                  (Reservéiren 48 Stonne am Viraus)        Präis pro Persoun 39,00€  

Saumon mat engem Tomate Risotto, Courgette an Porette           30,00€

Fish and Chips, (panéierte Cabillaud mat enger grébiche Zoos an Fritten)       30,00€ 

 

Dessert:

Moelleux au Chocolat mat Vanills Glace                                    12,50€

Dame blanche                                                                            10,00€

Café glacé                                                                                    9,50€

 

Ee vegetaresche Plat op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier